Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Trajnim dhe Mësim

PRAKTIKAT MË TË MIRA

PRAKTIKAT MË TË MIRA

Praktikat më të mira të paraqitura të zgjidhjeve të qëndrueshme nga rajoni i Ballkanit Mesdhetar dhe Europa lejojnë palët e interesuara të kërkojnë, studjojnë dhe miratojnë praktika efektive që mbështesin zhvillimin e qëndrueshëm të biznesit mikpritës.

KURSE TRAJNIMI

KURSE TRAJNIMI

Dy lëndët e zhvilluara u lejojnë nxënësve dhe trajnerëve të përmirësojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre për qëndrueshmërinë në turizëm, për mikpritjen dhe për menaxhimin e bizneseve duke ruajtur burimet e këtyre bizneseve.