Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Обука и учење

НАЈДОБРИ ПРАКТИКИ

НАЈДОБРИ ПРАКТИКИ

Претставените најдобри практики на одржливи решенија од Балканско-Медитеранскиот регион и Европа им овозможуваат на заинтересираните страни да ги пребаруваат, изучуваат и применуваат ефикасните практики што го поддржуваат одржливиот развој на угостителскиот бизнис.

КУРСЕВИ ЗА ОБУКА

КУРСЕВИ ЗА ОБУКА

Развиените 2 курса им овозможуваат на студентите и учесниците да ги подобрат своите знаења и вештини за одржливост во туризмот и угостителството и за управување со бизниси, додека ги зачувуваат ресурсите од кои зависат овие бизниси.