Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

ПАРТНЕРИ

УНИВЕРЗИТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ ОД ВАРНА (ПП1)

УНИВЕРЗИТЕТ НА ТЕСАЛИЈА, ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПЛАНИРАЊЕ И РЕГИОНАЛЕН РАЗВОЈ (ПП2)

УНИВЕРЗИТЕТ АЛЕКСАНДАР МОЈСИЈУ  ОД ДРАЧ (ПП3)

УНИВЕРЗИТЕТ ВО СКАДАР “ЛУИЏ ГУРАКУЌИ” (ПП4)

„МАКЕДОНСКО -БУГАРСКА СТОПАНСКА КОМОРА“, ПРЈМ (ПП5)

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА КУЛИНАРСКИ УМЕТНОСТИ И УГОСТИТЕЛСТВО (ПП6)

ЕКОНОМСКИ ИНСТИТУТ, УНИВЕРЗИТЕТОТ “СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” – СКОПЈЕ (ПП7)