Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Workshop-i i tretë i konsorciumit të partnerëve të projektit do të mbahet në Shkup, FYROM

Takimi i tretë i partneritetit të projektit HELIX është planifikuar në datën 15 janar dhe do të mbahet në Shkup, Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë.

Takimi do të sjellë përfaqësues nga të gjitha institucionet partnere që do të shqyrtojnë dhe vlerësojnë progresin e projektit. Për më tepër, ekspertët e partnerëve do të diskutojnë dhe vlerësojnë cilësinë e rezultateve aktuale të projektit.

Agjenda e këtij takimi parashikon gjithashtu planifikimin e aktiviteteve të ardhshme të projektit, shpërndarjen e detyrave dhe takimet bilaterale.

Leave a reply