Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

ЈАВЕН OГЛАС

Македонско бугарска стопанска комора објавува оглас за повремено ангажирање на лица за имплементација...

Македонско бугарска стопанска комора објавува оглас за повремено ангажирање на лица за имплементација на проектни активности на проектот ХЕЛИКС во период од Април 2018 до Август 2019 година и тоа:

 2 (два) експерти за развој на наставна програма и курс од областа на Туризам и претприемништво

 4 (четири) обучувачи за држење на обуки од областа на Туризам и претприемништво

Испратете ваша Биографија на следната адреса info@mbcham.org

Дата на објава  05.04.2018

Краен рок на пријавување 20.04.2018 година

0 comments

Your comment is awaiting moderation.

How To Order Prednisone For A Dog Pacific Care Pharmacy Vanuatu Alimenti Contenenti Dapoxetina brand levitra 20 mg online india Zithromax And Pregnancy Baclofene Cigarette

Your comment is awaiting moderation.

Cialis 5mg Schweiz On Line Finasteride Compra Viagra canadian pharmacy cialis Cialis Prix Pharmacie Maroc

Leave a reply