Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Seminari i fundit i konsorciumit të partnerëve të projektit do të mbahet në Shkodër, Shqipëri

Workshop-i i fundit i partnerëve të projektit në kuadër të projektit HELIX do të mbahet në fund të korrikut në Shkodër, Shqipëri.

Ekipi i menaxhimit të projektit dhe ekspertët do të shqyrtojnë dhe diskutojnë arritjet e projektit dhe do të planifikojnë shumëzimin dhe kapitalizimin e tyre. Për më tepër, pjesëmarrësit do të kërkojnë mundësi për bashkëpunim të mëtejshëm.

Leave a reply