Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Последната работилница за градење конзорциум на партнерите во проектот ќе се одржи во Скадар, Албанија

Последната работилница на проектните партнери во рамките на проектот HELIX ќе се одржи кон крајот на јули во Скадар, Албанија.

Тимот за управување со проекти и експертите ќе ги разгледаат и дискутираат достигнувањата на проектот и ќе планираат за нивно умножување и капитализација.

Покрај тоа, учесниците ќе бараат можности за понатамошни соработки.

Leave a reply