Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Конференција за финална дисеминација

Последниот настан на проектот HELIX – Конференција за финална дисеминација ќе се одржи во Волос, Грција на 2 јули.

Настанот има за цел да ги презентира достигнувањата и влијанијата на проектот на институционално, национално и регионално ниво, но исто така и да се покрене дискусија во врска со изгледите за меѓународна соработка за одржлив туризам во северниот Балканско-Медитерански регион.

Настанот е бесплатен и отворен за сите заинтересирани страни. За регистрација, ве молиме контактирајте со соодветниот партнер на проектот – Одделот за планирање и регионален развој на Универзитетот во Тесалија.

Leave a reply