Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Третата работилница за градење конзорциум на партнерите во проектот ќе се одржи во Скопје, БЈРМ

Третиот состанок на партнерите на проектот HELIX е закажан за 15 јануари и ќе се одржи во Скопје, Република Македонија.

На средбата ќе присуствуваат претставници од сите партнерски институции кои ќе го разгледуваат и оценуваат напредокот на проектот. Исто така, експертите на партнерите ќе го дискутираат и оценуваат квалитетот на тековните резултати од проектот.

Агендата на настанот предвидува и планирање на наредните проектни активности, распределба на задачи и билатерални состаноци.

Leave a reply