Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Lënda “Pedagogjia e qëndrueshme e turizmit”

DETAJË

  • Category – EVENT

  • Date – 2019-03-19 till 2019-03-21

  • Venue – Durres, Albania

OBJEKTIVAT

Lënda Pedagogjia e Turizmit të Qëndrueshëm” ka për qëllim të provonte efektivitetin e lëndës të zhvilluar në terma realë dhe në kontekste të ndryshme kombëtare.

Prandaj, kursi është i organizuar si seanca të njëpasnjëshme me 2-pjesë:

– sesioni-në vend, i cili u përqendrua në teorinë që u mbajt në vende të ndryshme partnere në fillim të marsit; dhe

– Lëvizja e përbashkët ndërkombëtare e orientuar në praktikë, e mbajtur në Durrës (AL) nga 19 deri në 21 Mars, 2019. Në total 50 trajnerë, mësues dhe ekspertë morën pjesë në të.

Leave a reply