Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Workshop për ngritjen e kapaciteteve për organizatat

DETAJË

  • Category – EVENT

  • Date – 2019-02-21 and 2019-02-22

  • Venue – Varna, Bulgaria

OBJEKTIVAT

Një workshop ndërkombëtar dy ditore për ngritjen e kapaciteteve për organizatat u mbajt në Varna të Bullgarisë më 21 dhe 22 shkurt.

Seminari synonte të rrisë kapacitetet e organizatave për të mbështetur anëtarët e tyre dhe sipërmarrjet e interesuara për mikpritjen me informacionin e nevojshëm në miratimin e qasjes së qëndrueshme në aktivitetet e tyre.

Temat e workshop-it, pra, mbuluan një gamë të gjerë nga spektri i qëndrueshmërisë tek turizmi i aksesueshëm dhe i përgjegjshëm, zhvillimi i destinacioneve turistike, digjitalizimi dhe zgjidhjet e reja softuerike për menaxhimin e qëndrueshëm të hoteleve dhe restoranteve etj.

Ligjëruesit e takimit ishin kërkues të lartë dhe trajnerë të IAL-ve në fushën e Menaxhimit, Marketingut dhe Turizmit; profesionistë nga organizatat rajonale dhe sipërmarrës dhe inovatorë të bizneseve.

Më shumë se 70 profesionistë dhe praktikantë nga grupet e mikpritjes, si dhe shoqatat e organizata nga Shqipëria, Bullgaria, Greqia dhe Maqedonia Veriore morën pjesë në këtë takim ndërsa më shumë se 100 të tjerë vendosën të ndjekin transmetimin e tyre në internet.

Leave a reply