Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Workshop-i i fundit i konsorciumit

DETAJË

  • Category – MEETING

  • Date – 2019-07-30

  • Venue – Shkodra, Albania

OBJEKTIVAT

Workshop-i i fundit i partnerëve të projektit në kuadër të projektit HELIX u mbajt në Shkodër, Shqipëri më 30 korrik.

Ekipi i menaxhimit të projektit dhe ekspertët u takuan për të shqyrtuar dhe diskutuar të gjitha arritjet dhe ndikimet e projektit në nivel institucional, kombëtar dhe rajonal. Në një diskutim të hollësishëm, pjesëmarrësit në seminar kërkuan mundësi për zgjerim dhe kapitalizim të rezultateve dhe bashkëpunim të mëtejshëm.

Leave a reply