Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Последна работилница за градење конзорциум

ДЕТАЛИ

  • Category – MEETING

  • Date – 2019-07-30

  • Venue – Shkodra, Albania

ЦЕЛИ

Последната работилница на проектните партнери во рамките на проектот HELIX се одржа во Скадар, Албанија на 30 јули.

Тимот за управување со проекти и експертите се состанаа за да ги разгледаат и дискутираат сите достигнувања и влијанија на проектот на институционално, национално и регионално ниво. Во суштинските дискусии, учесниците во работилницата бараа можности за мултипликација и капитализација на резултатите и понатамошна соработка.

Leave a reply