Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Konferenca përfundimtare

DETAJË

  • Category – EVENT

  • Date – 2019-07-02

  • Venue – Volos,Greece

OBJEKTIVAT

Konferenca përfundimtare e projektit HELIX u mbajt në Volos të Greqisë më 2 korrik.

Takimi synonte të paraqiste arritjet dhe ndikimet e projektit në nivel institucional, kombëtar dhe rajonal, por gjithashtu të ngrinte një diskutim në lidhje me perspektivat e bashkëpunimit ndërkombëtar në Turizmin e Qëndrueshëm në rajonin e Ballkanit të Veriut dhe Mesdheut.

Në të morën pjesë përfaqësues nga të gjitha institucionet partnere të projektit dhe më shumë se 60 përfaqësues të tjerë, duke përfshirë studentë, staf akademik, OJQ, biznesin e mikpritjes etj.

Veprimtaria siguroi parakushte për shfrytëzimin e mëtejshëm të rezultateve kyçe të projektit, por gjithashtu për bashkëpunime në turizmin e qëndrueshëm në rajonin Ballkanik-Mesdhetar.

Leave a reply