Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Panairi për shkëmbimin e përvojave dhe punësimit

DETAJË

  • Category – EVENT

  • Date – 2019-06-19 and 2019-06-20

  • Venue – Varna, Bulgaria

OBJEKTIVAT

Një Panair Ndërkombëtar i Shkëmbimit të Përvojave dhe Punësimit në mbështetje të mikpritjes së qëndrueshme u mbajt më 19 dhe 20 qershor në Varna të Bullgarisë. Takimi nxiti sipërmarrjen, kualifikimin dhe punësimin në aktivitetet e menaxhimit dhe inovacionit.

Agjenda e Panairit kombinon ligjërata, demonstrata dhe seanca ekspozuese. Gjatë leksioneve u diskutuan disa sfida të rëndësishme me të cilat ballafaqohet sektori i mikpritjes, duke përfshirë qëndrueshmërinë e bizneseve, kualifikimin dhe punësimin e të rinjve në menaxhimin dhe inovacionet e mikpritjes. Për më tepër, u prezantua përvoja sipërmarrëse në futjen e shërbimeve të reja turistike dhe produkteve – aplikacioneve mobile, ngjarjeve dhe atraksioneve.

Demonstrimi i teknikave inovative në përgatitjen e ushqimit dhe pijeve hapën sesion dy orësh të pasdites për diskutimin e ideve të biznesit, zhvillimin e karrierës dhe punësimin në rajonin Ballkanik-Mesdhetar.

Veprimtaria u ndoq nga më shumë se 60 të rinj, praktikues dhe palë të interesuara nga Shqipëria, Bullgaria, Greqia dhe Maqedonia e Veriut, të cilët krijuan mundësi për rrjetëzim, ndarje të eksperiencës dhe formimin e aftësive.

Leave a reply