Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

NDËRGJEGJËSIA KOMBËTARE NDRYSHIMI I EVENTIT – GREQI

Ngjarja, me titull «Turizmi, Qëndrueshmëria dhe Zhvillimi», u zhvillua të enjten më 15 shkurt 2018...

DETAJË

  • kategori – MEETING

  • data – 2018-02-15

  • vendtakim – Volos, Greqi

TEMA

Ngjarja, me titull «Turizmi, Qëndrueshmëria dhe Zhvillimi», u zhvillua të enjten më 15 shkurt 2018, ora 10.00-16.00, në Volos, në Universitetin e Thesalisë, në ndërtesën e Departamentit të Planifikimit dhe Zhvillimit Rajonal, dhoma A2.

Ndër ligjëruesit e ngjarjeve ishin hulumtuesit dhe trajnerët e temave të mbuluara, si dhe përfaqësues të biznesit të mikpritjes.

Folësit trajtuan çështje të tilla si qëndrueshmëria mjedisore, sociale dhe financiare në turizëm në Greqi dhe Ballkan, me theks në SME, arsim dhe trajnim të turizmit, forma alternative të turizmit dhe mjedisit të ndërtuar dhe turizëm përvojë.

Pothuajse 90 persona morën pjesë në këtë eveniment, duke përfshirë studentë, staf akademik, përfaqësues nga mediat, shoqatat dhe SME-të nga sektori i mikpritjes, autoritetet lokale dhe rajonale etj. Prezantimet u pasuan nga pyetje nga publiku dhe një diskutim i gjallë i cili filloi një debat të frytshëm për të ardhmen e turizmit në rajon.

 

Agjenda e ngjarjes