Varna University of Management, Varna, 13A Oborishte str.
+359 52 620 871

Трета работилница за градење конзорциум

ДЕТАЛИ

  • Category -Meeting

  • Date – 2019-01–15

  • Venue – Skopje, FYROM

ЦЕЛИ

Третата работилница за градење конзорциум на партнерството HELIX се одржа на 15 јануари во Скопје, БЈРМ. Претставниците – координатори и експерти од партнерските институции – разговараа за целокупниот напредок на проектот и за квалитетот на изработените силабуси и материјали за обука за курсевите „Педагогија на одржлив туризам“ и „Претприемачки вештини за одржливи туристички претпријатија“.

Партнерите, исто така, донесоа некои важни одлуки за следните активности на проектот.

Leave a reply